Nagyon jó hétvégét töltöttünk el Torockón. Köszönjük az előadóknak, hogy eljöttek hozzánk és adtak egy szeletet a tudásukból. A szakmai előadások mellett, a program része volt még a péntek esti borkóstoló, ahol tényleg rengeteg új dolgot tanulhattunk a borokról és közben végig is kóstoltuk az összeset. Szombat délután túrázni mentünk a Székelykő tetejére, nem volt egyszerű, izomlázunk is volt másnap, de újra felmennénk. Fel is fogunk!

Így emlékszik vissza Móni: “megtanultam honnan tudom, hogy egy bor jó minőségű vagy sem: ha egy korty után szétterítve a nyelven egymás után meglepetésízeket érze, és lenyelés után sokáig a szádban maradnak az ízek.”

Mit mond Vivien? “Többek között nem csak önmagamról kaptam hasznos visszajelzéseket hanem megtapasztaltam másabb szerepköröket is, amik elindítottak és tovább fejlesztették a személyiségem.”

Edina pedig üzeni, hogy ezt nem szabad kihagyni: “ha nem mentem volna el, kevesebb tudással és tapasztalattal rendelkeznék most, továbbá lehet, hogy többet nem adatna meg az a lehetőség, hogy találkozzak Magyarország Energiaügyi Miniszterével, Lantos Csabával, a Vibe fesztivál ötletgazdáival vagy dr. Száz Jánossal. Nem tudnám elmondani, hogy részt vettem egy fenomenális bórkóstolón és betekintést nyerhettem a borászat rejtelmeibe vagy azt, hogy felmentem a Székelykőre és onnan néztem a táj és Torockó szépségét. Összességében, örülök, hogy ezt a bulit nem hagytam ki.”

Találkozunk a legközelebb!

Kapcsolódó bejegyzések

Treasure Hunt a BBTE Közgáz Labirintusában – 2023

2023. december 15-én megszervezésre került a 3. Treasure Hunt a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar kampuszán és természetesen mi is ott

Heti rutin alias heti KKK képzés – 2023

Zajlanak a képzéseink! Az érzelemkutatás egyik szakértője, Paul Ekman szerint az emberek alapérzelmei az öröm, bánat, harag, meglepődöttség, undor, félelem,

Társasjáték est – 2023

Az első társasjáték estünk. De biztosan nem az utolsó! A képek magukért beszélnek, buli volt! Kövesd a közüsségi média felületeinket.