Április 19-21. között részt vettünk a XVI. Kolozsvári Egyetemista Esettanulmány Versenyen. A Kutató Klub képviseletében versenyzett Antal András, Kovács Edina és Szilágyi Nagy Zétény harmadéves hallgatók, valamint Oborocea Mónika mesteris hallgató.

Gratulálunk a II. helyezéshez!

A 15 regisztrált 4 fős csapatnak a Goodwill cégcsoport kihívásaira kellett megoldási javaslatot kidolgoznia. A Goodwill cégcsoport Románia egyik legmeghatározóbb pályázatíró és tanácsadó vállalata. A vállalat 2008 óta működik, és a 16 éves fennállásuk során több ezer projekt megvalósításában segítették ügyfeleiket, miközben saját bevételeiket megtöbbszörözték. Ugyan a Goodwill eleinte csak pályázatírással foglalkozott, az ügyfeleik igényeit figyelembe véve, a cégcsoport tevékenysége az utóbbi években tovább bővült specializált és integrált szolgáltatásokkal. A vállalat jelen van Romániában, Magyarországon, Bulgáriában és Horvátországban is.

Gratulálunk minden díjazott csapatnak!

Kapcsolódó bejegyzések

Országos Pénzügyi Esettanulmány Verseny – 2023

5. helyezéssel zárta a győri Országos Pénzügyi Esettanulmány Versenyt a Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét képviselő ConsulTigers csapat