5. helyezéssel zárta a győri Országos Pénzügyi Esettanulmány Versenyt a Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét képviselő ConsulTigers csapat

Gratulálunk
• Bartalis Tibornak (Üzleti és pénzügyi adattan I. év)
• Daczó Zsolt-Tamásnak (Menedzsment II. év)
• Kozma Krisztinának (Menedzsment I. év)
• Tóth Attilának (Menedzsment II. év)

A 2024. február 2-3. között megrendezett verseny keretében a versenyzőknek egy műanyag alapanyag gyártással foglalkozó vállalat számára kellett üzleti tervet és pénzügyi kontrolling rendszert kidolgozniuk. A feladat részeként egy mélyreható pénzügyi elemzést kellett felépíteniük a vállalat jelenlegi működéséről, majd egy stratégiát kellett kialakítaniuk szem előtt tartva a fenntarthatóságot, az innovációkat és a jelenlegi bonyolult gazdasági környezetet.

Az Országos Pénzügyi Esettanulmány Verseny a győri Széchenyi István Egyetemen, a Kautz Gyula Közgazdász szakkollégium szervezésében került megrendezésre. A január 27-i online forduló után, kiváló szerepléssel 5. helyezést ért el a győri személyes jelenléttel zajló második fordulóban egyetemünk csapata.

A kolozsvári csapat felkészítő tanárai dr. Benedek Botond, dr. Györfy Lehel-Zoltán, dr. Szász Levente és dr. Rácz Béla-Gergely voltak.

Gratulálunk!

Kapcsolódó bejegyzések

Kolozsvári Egyetemista Esettanulmány Verseny – 2024

Április 19-21. között részt vettünk a XVI. Kolozsvári Egyetemista Esettanulmány Versenyen. A Kutató Klub képviseletében versenyzett Antal András, Kovács Edina