A 2024. február 2-3 között megrendezett verseny keretében a versenyzőknek egy műanyag alapanyag gyártással foglalkozó vállalat számára kellett üzleti tervet és pénzügyi kontrolling rendszert kidolgozniuk. A feladat részeként egy mélyreható pénzügyi elemzést kellett felépíteniük a vállalat jelenlegi működéséről, majd egy stratégiát kellett kialakítaniuk szem előtt tartva a fenntarthatóságot, az innovációkat és a jelenlegi bonyolult gazdasági környezetet.

Az Országos Pénzügyi Esettanulmány Verseny a győri Széchenyi István Egyetemen, a Kautz Gyula Közgazdász szakkollégium szervezésében került megrendezésre. A január 27.-i online forduló után, kiváló szerepléssel 5. helyezést ért el a győri személyes jelenléttel zajló második fordulóban egyetemünk csapata.

A kolozsvári csapat felkészítő tanárai dr. Benedek Botond, dr. Györfy Lehel-Zoltán, dr. Szász Levente és dr. Rácz Béla-Gergely voltak.

Gratulálunk!

Kapcsolódó bejegyzések

Kolozsvári Egyetemista Esettanulmány Verseny – 2024

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy